Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temadag. Foredrag m. spisning. Charlotte Rørth

14. marts kl. 17:00 - 19:00

Vi skal ikke tie om oplevelser er emnet, når journalist og forfatter Charlotte Rørth bl.a. vil fortælle om sin vej ind i troen.

”Forskerne kan nu dokumentere, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel. Det er en del af vores virkelighed, som vi skal tale mere om,” fastslår Charlotte Rørth.

Hun er forfatter til flere bøger, heriblandt bestselleren Jeg mødte Jesus. To gange mødte hun Jesus og havde derudover en lang række andre spirituelle oplevelser, hun aldrig før havde hørt om. Og netop tavsheden om dem er det, hun ønsker at bryde med.

”Vi skal tale mere om det, fordi det kan gøre os mere trygge at kunne dele det, der betyder noget for os,” siger Charlotte Rørth og tilføjer: ”Måske kan vi også blive mere respektfulde overfor hinanden, hvis vi taler om det, vi ikke kan forklare?”

Som en del af arrangementet er der sen aftensmad med plads til samtale om de oplevelser, Charlotte inviterer os til at tale mere om. Pris: 75 kr. Tilmelding senest d. 4. marts til kirkekontoret på tlf. 6221 1161.

Detaljer

Dato:
14. marts
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Find vej til Vor Frue kirke

Frue Kirkestræde 4
5700 Svendborg

 

Vor Frue kirke

Frue Kirkestræde 4
5700 Svendborg