Café. Henrik Nørregaard: H.C. Andersens barndom

Med udgangspunkt i H.C. Andersens eventyr, romaner m.v. vil Henrik Nørregaard belyse digterens barndom i Odense fra 1805-1819. Som folkeskolelærer har han beskæftiget sig med mange af H.C. Andersens eventyr og desuden guidet grupper rundt i Odense. Han vil vise billeder undervejs, og der skal synges.

Kristen meditation

Kristen meditation i kirken med mulighed for at søge ro i hverdagen. Alle er velkommen uanset baggrund.

Højmesse. Påskedag. GMJ

Højmesse med musik og sang, tekstlæsninger, prædiken, dåb og nadver, bøn og velsignelse. Efterfølgende kirkekaffe i HUSET.

Højmesse. 2. påskedag. GMJ

Højmesse med musik og sang, tekstlæsninger, prædiken, dåb og nadver, bøn og velsignelse. 

Taizé – meditativ lovsang

Har du lyst til at synge Taizé-sange? Det er enkle meditative kristne sange fra klosterfællesskabet i den lille sydfranske landsby Taizé. Sangene, der akkompagneres af to guitarer, har korte tekster og synges på enkle melodier. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Arrangementet begynder med 5 min. bøn i bevægelse. Efter en time med sang og […]

Stillegudstjeneste. BH

Stillegudstjenesten giver mulighed for en halv times ro midt i en travl hverdag. Formen er rolig og meditativ, og den består af bibelske læsninger, bøn, stilhed, salmer og enkle Taizé-sange. Gudstjenesten vil sædvanligvis kredse om et tema. Den tilrettelægges af meditationsgruppen sammen med sognepræst Bente Holdgaard. Efterfølgende møde i HUSET.

Hjerterummet

Hjerterummet, der er et tillidsbaseret fællesskab for unge mellem 15 og 25 år, mødes den første søndag i måneden mellem klokken 14.30 og 16.30 i HUSET ved Vor Frue Kirke. Som noget nyt skal man senest dagen før tilmelde sig hos Emma på tlf. 5189 6599, Anna på tlf. 3024 2797 eller Susanne på tlf. […]

Find vej til Vor Frue kirke

Frue Kirkestræde 4
5700 Svendborg

 

Vor Frue kirke

Frue Kirkestræde 4
5700 Svendborg