Luther og Luther-messe

Temadag søndag d. 29. oktober.

Temadagen begynder med foredrag kl. 14.00 i Vor Frue kirkes menighedshus ved sognepræst Torkil Jensen. Torkil Jensen, der er mangeårig rejseleder på ture “I Luthers fodspor”, vil i sit foredrag tage udgangspunkt i Luthers liv og lære og nogle af hans med- og modspillere. Samtidig vil Torkil Jensen med baggrund i de kirkelige forhold ude og hjemme give et bud på Luthers aktualitet i dag.

Efter foredraget serveres Luther-lagkage, Luther-øl, kaffe, te og småkager.

Temadagen slutter med en Luther-messe kl. 16.00 i Vor Frue kirke, hvor sognepræst Torkil Jensen er liturg og prædikant. Endvidere medvirker lejlighedskoret, der henover sommeren og efteråret har øvet sig på de salmer, der synges ved Luther-messen. Lejlighedskoret ledes af organist Ida Hovalt.

Tilmelding til foredraget senest mandag den 23. oktober kl. 14.00 til kirkekontoret på tlf. 6221 1161. Pris for lagkage og Luther-øl: 20 kr.