Konfirmander

Konfirmation betyder bekræftelse. Skiftende tider har lagt vægten på henholdsvis konfirmandernes bekræftelse af deres tro og Guds bekræftelse af dåben. Der lægges i vor tid størst vægt på den sidste udlægning. Konfirmationsforberedelsen har som mål at gøre konfirmanderne fortrolige med den kristne tro og gudstjenesten.

Undervisningen foregår i kirkens menighedshus. Den begynder i september og varer til konfirmationen, der afholdes 1. og 2. søndag i maj.

Ud over undervisningen tager konfirmander og præster på en heldagsudflugt, mødes til f.eks en temadag, filmaften, eller anderledes gudstjeneste, som konfirmanderne selv tilrettelægger og står for. Konfirmanderne forventes at deltage i en søndagsgudstjeneste en gang om måneden i forberedelsestiden.

Se oversigt over konfirmandforberedelsen for tirsdagsholdet

Se oversigt over konfirmandforberedelsen for torsdagsholdet

Kommende konfirmationsdatoer:

2018: 6. og 13. maj