Menighedspleje

Menighedsplejens vigtigste opgave er op til jul at hjælpe trængte familier og enkeltpersoner, der bor i sognet, med et mindre beløb. Pengene kommer ind ved indsamlinger i kirken, gaver og bidrag f.eks. ved kirkekoncerter.

For at komme i betragtning som modtager, skal der indgives en ansøgning. Skema til brug herfor kan afhentes på kirkekontoret. Ansøgningen afleveres til kirkekontoret eller en af præsterne.

Vor Frue kirke er medlem af Samvirkende Menighedsplejer, og ønsker man at bidrage til menighedsplejen i Vor Frue sogn, Svendborg, kan beløb indbetales til Samvirkende Menighedsplejers bankkonto reg.nr. 8075 – kontonr. 2018699. Skriv på indbetalingen: “Vor Frue sogn, Svendborg”. Der er mulighed for skattefradrag for ydet bidrag. Ønsker man fradrag for det indbetalte beløb, skal navn, adresse og CPR-nr. oplyses til Samvirkende Menighedsplejer på tlf. 36 46 66 66 eller smp@menighedsplejer.dk. Evt. tvivlsspørgsmål kan også rettes hertil.

Bidrag lagt i kirkebøsserne og ved indsamling ikke kan indberettes.

Se bestyrelsen for menighedsplejen i Vor Frue sogn.