« Tilbage til kalender

Kategori:

Temadag

Reformationen i 15-1600-tallets billedkunst

Temadagen begynder med højmesse, hvor pensioneret sognepræst Mogens Dalsgaard prædiker. Find prædiketeksten her. Mogens Dalsgaard har været sognepræst i Uldum-Langeskov og er gift med Jette Dissing, der er eftermiddagens foredragsholder. Jette Dissing er teolog og kunsthistoriker og en rigtig god formidler. Jette Dissing vil fortælle om Reformationen i 15-1600-tallets billedkunst.

Inden foredraget er der en let frokost i menighedshuset. Tilmelding til frokosten senest d. 28. marts til kirkekontoret. Pris 20 kr.

Temadagen slutter med koncert kl. 14.00, hvor Povl Chr. Balslev, orgel, og Susanne Skov, valdhorn, fortolker Maria-salmer og Luther-salmer.

I forbindelse med temadagen vil der desuden blive plantet et Luther-æbletræ på kirkens plæne.

+ Google Calendar