« Tilbage til kalender

22. april 2018 10:00
Kategori:

Hvad sker der i Vor Frue kirke

efter søndagens højmesse – og resten af ugen?

Kom til menighedsmøde i dit sogn søndag den 22. april 2018 og få medindflydelse!

Vi begynder med højmesse i kirken kl. 10.00. Find prædiketeksten her. Derefter serveres et let traktement i menighedshuset inden mødet begynder. Vi forventer at afslutte ca. kl. 14.00.

Menighedsrådet, personale og andre grupper med tilknytning til Vor Frue kirke vil fortælle om de aktiviteter, der foregår i øjeblikket, og der vil blive orienteret om menighedsrådets arbejde. Det vigtigste er dog, at du får mulighed for at give din mening til kende – og gerne komme med forslag til nye aktiviteter.

Vi glæder os til at møde dig til en drøftelse af Vor Frue kirkes virke nu og i fremtiden.

Vor Frue kirkes menighedsråd

Dagsorden for menighedsmøde

1. Velkomst
2. Aktiviteter i Vor Frue kirke – nu og i fremtiden